Trouw en uitvaart diensten De Ark Trouw en uitvaart diensten De Ark

De kerkenraad heeft besloten de tarieven voor Rouw- en Trouwdiensten met ingang van 1 september 2013 aan te passen. Het was nodig om de gevraagde vergoeding aan te passen aan de door de gemeente te maken kosten en tegelijkertijd de structuur van de tarieven in lijn te brengen met de andere gemeenten in Parkstad. Jaarlijks worden de tarieven aangepast met de consumenten prijsindex.

Voor leden van de Protestantse Gemeenten Parkstad zullen de kosten voor een dienst in het kerkgebouw De Ark € 363,12 bedragen. Voor leden zal voor een uitvaartdienst in het crematorium € 155,62 in rekening worden gebracht. Deze bedragen worden nog vermeerderd met de gemaakte reiskosten.

Op genoemde bedragen wordt het totaal van de betaalde vrijwillige bijdragen over de laatste 2 jaar in mindering gebracht. Op basis van diaconale overwegingen kan het moderamen besluiten tot gehele of gedeeltelijke verdere reductie van het tarief. In De Ark worden geen consumpties verkocht en geen koffietafels gehouden.

Voor de volledige regeling zie:  20170101 Regeling Trouw- en Uitvaartdiensten PGOM.pdf.
 

terug
 
 
 
 

De Ark
datum en tijdstip 26-11-2017 om 10.00 uur
meer details

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 26-11-2017 om 10.00 uur
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 26-11-2017 om 10:00
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________

 
 
_______________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.