Drieluik

Drieluik

Sinds mei 2011 is Drieluik het gezamenlijk kerkblad van onze drie gemeenten. Het abonnement bestaat uit 10 edities per jaar (dubbele edities voor juli/augustus en december/januari). Naast aankondigingen van kerkdiensten, activiteiten en interessante artikelen is er ook ruimte voor advertenties.

 

lees meer »
 
Weekbrief Heerlen (PGH) Weekbrief Heerlen (PGH)

De Weekbrief van de Protestantse Gemeente te Heerlen wordt elke zondag in de kerkdienst uitgereikt, wordt toegezonden aan luisteraars van de kerkwebradio en verschijnt ook wekelijks op deze website.

lees meer »
 
Website Website

Deze gezamelijke website van de drie protestantse gemeenten in Parkstad is in de lucht sinds november 2011.

lees meer »
 
Folder Kerkbalans Heerlen (PGH) Folder Kerkbalans Heerlen (PGH)

Sinds 2008 brengt de Protestantse Gemeente te Heerlen jaarlijks een eigen folder Kerkbalans uit, waarin een beknopt beeld wordt geschetst van alle kerkelijke activiteiten en plannen. Gemeenteleden ontvangen deze folder in de bus, naast een verzoek om in het nieuwe jaar een financiële bijdrage aan ons kerkenwerk te leveren.

lees meer »
 
Fotoarchief Fotoarchief

Op deze website vindt u de fotoalbums van het huidige en het vorige kalenderjaar. Alle albums van voor die tijd vindt u in dit archief en kunt u gratis nabestellen bij de webredactie.

lees meer »
 
 
 
 

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 24-09-2017 om 10.00 uur
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 24-09-2017 om 10.00 uur
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________

 
 
_______________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.